Åbo Svenska Pensionärsklubb

Vi ber alla som deltar i våra resor observera, att anmälningen är bindande efter sista annulleringsdagen. Annullerar du efter det, måste vi tyvärr debitera resan även om du får förhinder. Vi måste nämligen betala våra samarbetspartners för det antal personer vi har anmält då annulleringstiden går ut. Se därför till att era reseförsäkringar är uppdaterade. De flesta försäkringsbolagen har reseförsäkringar även för resor i Finland.

Annulleringen skall göras antingen per e-post eller textmeddelande till den person som finns angiven som kontaktperson i reseprogrammet.

Är du intresserad av Svenska Pensionärsförbundets resor? Här hittar du dem.

Resor, utflykter, teater och andra evenemang. Du hittar dem även bakom Kalender-fliken där du kan anmäla dig. 

Ut axplock från listan på planerade resor 2024. Här är länken till hela listan

Nedan nämnda resor är tre av fyra längre resor görs i samarbete med de övriga föreningarna i SPF Åboland. Som resebyrå har vi isamtliga fall anlitat Matka Launokorpi. Lagar och obligatoriska ansvarsförsäkringar gör, att vi inte själva kan agera som resebyrå.

1. En resa till den svenska västkusten Bohuslän står som följande i tur 10-
15.6.2024
Programmet för resan är nu färdigställt och en länk till den finns även i Kalendern. Resan kosta 1.150 €/person i dubbelrum. Kontaktperson för den här resan är Leena Sjöblom från ÅSP. E-post leena.m.sjoblom@gmail.com, tel. 040 572 2469

3. Operafestivalen i Nyslott 22-24.7.2024 Obs! Resan är fullbokad, men man kan ställa sig på väntelistan. Operafestivalen i Nyslott hör till de upplevelser många har på sin
lista över saker man vill göra åtminstone en gång i sitt liv. Vi kommer att se
operan Don Giovanni 23.7.2024 på Olofsborg.
Resan kostar 625 €/person i dubbelrum och i priset ingår bussresan, hotellövernattningarna inklusive frukost i Imatra och Nyslott, 2 x lunch och 1 x middag, sightseeing med båt i Nyslott, inträdesavgifterna till Kotkanniemi och Muisti samt operabiljetten. Länk till programmet.

4. Kulturresan till Kökar och Åland 3-6.9.2024. Obs! Resan är fullbokad. Programmet finns HÄR och i Kalendern.

Er resekoordinator,
Leena Sjöblom
E-post leena.m.sjoblom@gmail.com
Tel. 040 572 2469


Reseberättelser

Vår resa till Thüri blomstermarkand, universitetsstaden Tartu och badorten Pärnu 20.-22.5.2022. Inga-Lills reseberättelse hittar du HÄR.