Åbo Svenska Pensionärsklubb

Stick-/handarbetscafé i samarbete med Hemmet

05.12.2024 kl. 14.00 – 16.00

Stickcafét / Handarbetscafét flyttar till Stiftelsen Hemmets matsal fr.o.m. 5.9.2024 kl. 14.00. Många av de boende på Hemmet tycker om att handarbeta och skulle kanske gärna vilja göra det tillsammans med andra. Vi träffas den första torsdagen i månaden i Stiftelsen Hemmets matsal, Observatoriegatan 2 med våra handarbeten över en kopp kaffe och får oss en pratstund.

Anmäl dig till Gunveig Jörkell, e-post gunveig.jorkell@gmail.com, tel. 040 567 9527

Tycker du om att sticka men du har inget stickmål? Hur skulle det då vara att sticka dopsocker att ges till Åbo Svenska Församlings nydöpta barn och vuxna. 

För varje par sockor bidrar Stiftelsen Kyrkligt arbete i Åbo svenska församling s.r. med en summa till de missionsprojekt - Miljöbanken och missionärerna Anna och Bertrand Tikum i Botswana som församlingen stöder via Finska Missionssällksapet. Årligen betyder det kring 500 euro! Sockorna stickas efter valfritt mönster. Enda kravet är att de ska vara vita och passa bebisar i åldern 3-6 månader. Nu och då kan det också behövas sockor för lite äldre barn - ibland också för en tonåring eller vuxen.




Anmäl dig

Skriv siffran 9 med bokstäver: