Åbo Svenska Pensionärsklubb

Vi ber alla som deltar i våra resor observera, att anmälningen är bindande efter sista annulleringsdagen. Annullerar du efter det, måste vi tyvärr debitera resan även om du får förhinder. Vi måste nämligen betala våra samarbetspartners för det antal personer vi har anmält då annulleringstiden går ut. Se därför till att era reseförsäkringar är uppdaterade, i synnerhet nu under coronatider. De flesta försäkringsbolag har reseförsäkringar för resor i Finland. Annulleringen skall göras antingen per e-post eller textmeddelande till den person som finns angiven som kontaktperson i reseprogrammet.

Alla resor och utflykter samt andra evenemang, som skulle ordnas under våren 2020 är inställda eller flyttade till nästa år p.g.a. coronaepidemin. 

23 - 25 april 2020 Resan till Utö är framflyttad till 22.-24.4.2021
Jag har sparat anmälningslistan och de som nu har anmält sig till resan har förtur nästa år. Meddela mig, Leena Sjöblom, tel. 040 572 2469, e-post leena.sjoblom@pp.inet.fi om du vill bli struken från den. Vill du bli struken från listan och redan betalat din resa, kontakta Carita Isaksson så får du pengarna tillbaka. Programmet förblir i det stora hela samma. Några ändringar kan komma, men det återkommer vi till i början av nästa år.
Läs mera HÄR

2 augusti 2020 Peter Pan på Raseborgs teater framflyttad till 8.8.2021
Peter Pan på Raseborgs teater 2.8.2020 är inställd. Nytt datum för teaterresan är 8.8.2021. Programmet kommer senare.