Åbo Svenska Pensionärsklubb

Vi ber alla som deltar i våra resor observera, att anmälningen är bindande efter sista annulleringsdagen. Annullerar du efter det, måste vi tyvärr debitera resan även om du får förhinder. Vi måste nämligen betala våra samarbetspartners för det antal personer vi har anmält då annulleringstiden går ut. Se därför till att era reseförsäkringar är uppdaterade. De flesta försäkringsbolagen har reseförsäkringar även för resor i Finland.

Annulleringen skall göras antingen per e-post eller textmeddelande till den person som finns angiven som kontaktperson i reseprogrammet.

Är du intresserad av Svenska Pensionärsförbundets resor? Här hittar du dem.

Resor, utflykter, teater och andra evenemang. Du hittar dem även bakom Kalender-fliken där du även kan anmäla dig. 

Resor 2023

22.-24.9.2023
Åland runt och skördefesten. Resan är en kombination av sevärdheter och den årliga skördefesten. Vi kör den norra vägen över öarna till Åland. På vägen besöker vi Jurmo där vi äter lunch och har möjlighet att vandra längs naturstigen. Övernattar gör vi på hotell Gullvivan på Brändö. Följande morgon fortsätter vi färden mot Ålands fastland. Guiden ansluter sig till oss i Torsholma och efter det besöker vi Anni Blomqvists hem på Simskäla. Hemmet är idag ett museum. Under lördagen kör vi så småningom söderut och besöker under vägen Bolstaholm och Stallhagen. Båda är med i Skördefesten. Eckerö Post- och Tullhus hör också till besöksmålen. På kvällen anländer vi till Mariehamn och övernattningen är på hotell Park Alandia. Lördagens besöksmål är Mariehamns sjökvarter, Open Water Brewwery, Amalias Limonadfabrik och Utgård innan vi tar Finnlines färja Finnswan till Nådendal och vidare till Åbo.

Priset för resan är 398 €. Tillägget för enkelrum är 80 €.

I priset ingår:
- Bussresan, färjavgifterna och båtresan inkl. buffémåltiden
- Övernattningarna inkl. frukost på Gullvivan på Brändö och hotell Park Alandia i 
  Mariehamn
- Alla i programmet nämnda måltiderna (Jurmo, Gullvivan, Kallas SkärGård, Park Alandia,
  ombord på Finnswan)
- Guidningen i Anni Blomqvists hemmuseum
- Guide under lördagen på Ålands fastland

Sista anmälningsdagen är 22.8.2023. Du kan anmäla dig via Kalendern på hemsidan eller till Leena Sjöblom, e-post leena.m.sjoblom@gmail.com (Obs! ny e-postadress), tel 040 572 2469 (endast textmeddelande). Observera, att anmälningen är bindande efter 22.8.2023. Se därför till att ha reseförsäkringen i kraft. Sista betalningsdagen är 24.8.2023.

Här är ännu det utförliga programmet.

Teater

7.10.2023 kl. 14.00
Dansteater Eris föreställning Carmen. 15 biljetter är reserverade. Sista anmälningsdagen är 7.9.2023. Kontakta Leena Sjöblom, e-post leena.m.sjoblom@gmail.com, tel. 040 572 2469 (textmeddelande) om du vill reservera biljetter.

28.10.2023 kl. 18.00
Something rotten! Pris 61€. 30 biljetter är reserverade. Sista anmälningsdagen är 28.9.2023. Kontakta Leena Sjöblom, e-post leena.m.sjoblom@gmail.com, tel. 040 572 2469 (textmeddelande) om du vill boka biljetter.

 

 

Er resekoordinator,
Leena Sjöblom
E-post leena.m.sjoblom@gmail.com
Tel. 040 572 2469


Reseberättelser

Vår resa till Thüri blomstermarkand, universitetsstaden Tartu och badorten Pärnu 20.-22.5.2022. Inga-Lills reseberättelse hittar du HÄR.